Την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018 έλαβε χώρα στο Ηράκλειο η εισαγωγική εκδήλωση επιμόρφωσης εκπαιδευτικών για το πιλοτικό πρόγραμμα “ROLEMODELS”, που εκπονεί η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+, σε συνεργασία με το Συμβουλευτικό Σταθμό Νέων Ηρακλείου, το Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου και το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ). Από το νομό Λασιθίου συμμετέχουν δύο σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης:
  • το 2ο Γυμνάσιο Αγίου Νικολάου, με τις εκπαιδευτικούς κ. Γιανναδάκη Τζένη, Φιλόλογο, και κ. Ιωαννίδου Ελένη, καθηγήτρια Γαλλικών.
  • το Εσπερινό ΕΠΑΛ Ιεράπετρας, με το Διευθυντή του, κ. Γιακουμάκη Εμμ. και την κ. Δακανάλη Μαρία, καθηγήτρια Πληροφορικής.

 

Από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση του νομού συμμετέχει το 2οΔημοτικό Σχολείο Αγίου Νικολάου,με τη διευθύντριά του, κ. Πρατσίνη Μαρία. 
 

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΥΘΥΝΩΝ
Η υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την παραγωγή της παρούσας [έκδοσης, ιστοσελίδας, ταινίας κλπ] δεν συνιστά αποδοχή του περιεχομένου, το οποίο αντανακλά τις απόψεις μόνον των δημιουργών, και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε χρήση των πληροφοριών που εμπεριέχονται σε αυτό”. 

Leave a Comment