1ο Βραβείο για το σχολείο μας σε διεθνή διαγωνισμό

Με μεγάλη χαρά πληροφορηθήκαμε το νέο της βράβευσης του έργου που υποβάλαμε στον 8ο διεθνή διαγωνισμό «Ελληνισμός της Ανατολής: Μικρασία, Πόντος, Θράκη», με το πρώτο βραβείο στην κατηγορία του.

Η κατηγορία «Εφημερίδα», στην οποία συμμετείχαμε με τη συνεργατική δημιουργία «Διάλογοι», περιελάμβανε εκτός από έργα δικών μας μαθητών, τα έργα μαθητών του ΕΕΕΕΚ Αγίου Νικολάου, του Γυμνασίου   Νεάπολης Λασιθίου, του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μενεμένης, του ΕΕΕΕΚ Κομοτηνής, του Γυμνασίου Κριτσάς Λασιθίου και του Λυκείου  Αγίου Ιωάννη Λεμεσού. Είναι πολύ σημαντική η καλλιέργεια κλίματος συνεργασίας ανάμεσα σε σχολεία και των δυο βαθμίδων, γενικής και ειδικής αγωγής, η οποία προάγει τη συμπερίληψη, την αποδοχή και το σεβασμό.

Ευχαριστούμε το συνάδελφο, κ. Γιώργο Μαυροειδή, που συντόνισε τη συνεργασία, την οργανωτική επιτροπή που μας τίμησε με τη βράβευση αυτή και φυσικά, τους μαθητές μας που εργάστηκαν άοκνα καθ’ ολη τη διάρκεια της χρονιάς, σε διάφορα πεδία, προκειμένου να συμμετέχουν! Και εις άλλα, με υγεία! Ευελπιστούμε σε μια το ίδιο δημιουργική συνέχεια!