Αποχαιρετισμός στα παιδιά που αποφοιτούν

Τη Δευτέρα 27 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας μια πολύ όμορφη εκδήλωση. Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και μέσα σε κλίμα χαράς αλλά και συγκίνησης ταυτόχρονα, αποχαιρετήσαμε τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ τάξης και τους ευχηθήκαμε καλή συνέχεια στη μετέπειτα πορεία τους.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κ. Δημήτρης Τζιράκης, ο οποίος  μίλησε στα παιδιά με πολλή αγάπη και ευαισθησία. Ακολούθησε μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή, όταν τα παιδιά αποχαιρέτησαν τον αγαπημένο τους καθηγητή κ. Παύλο Γουλιαρμή, που τον επόμενο μήνα συνταξιοδοτείται και, όπως είπε και ο ίδιος, «αποφοιτά» και αυτός μαζί με τα παιδιά. Κατόπιν η πρόεδρος του 15μελούς παρέδωσε στη Διευθύντρια του σχολείου έναν απινιδωτή, τον οποίο τα παιδιά αγόρασαν και δώρισαν στο σχολείο. Η εκδήλωση συνεχίστηκε με μουσική, αναμνηστικές φωτογραφίες, απονομή διπλωμάτων και αναμνηστικών σε όλα τα παιδιά και κέρασμα από τον Σύλλογο Γονέων.

Δεν μπορούμε παρά να είμαστε περήφανοι για τα παιδιά αυτά και να τους ευχηθούμε να έχουν υγεία και κάθε χαρά, επιτυχία και πρόοδο στη ζωή τους.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για την πολύ όμορφη αυτή πρωτοβουλία τους. Τους ευχαριστούμε που είναι πάντα δίπλα μας, που μας στηρίζουν και προσφέρουν ουσιαστική βοήθεια σε ό,τι κι αν χρειαστούμε, με ευγένεια και προθυμία .