Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας συγχαίρουν τους/τις 20 μαθητές/τριες και των τριών τάξεων,

οι οποίοι/ες την Κυριακή 12 Μαρτίου συμμετείχαν στον διαγωνισμό των Εικονικών Δικών, που διοργανώνει ο εκπαιδευτικός οργανισμός  «Πρωταγόρας- Άφιξις»

Από το σχολείο μας στον διαγωνισμό πήραν μέρος τέσσερις ομάδες αποτελούμενες από πέντε άτομα η καθεμία, οι οποίες κλήθηκαν να επιχειρηματολογήσουν πάνω σε πολύ σημαντικά θέματα της επικαιρότητας. Ο διαγωνισμός αυτός απαιτεί κριτική σκέψη, ωριμότητα, υψηλό επίπεδο, συνεργατικότητα και πολλές ώρες εξάσκησης. Συγχαίρουμε τα παιδιά μας για την ενασχόληση με το πνευματικό άθλημα της ρητορικής, το οποίο έχει μακρά παράδοση στο σχολείο μας, και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν να διακρίνονται σε αυτό.

Ιδιαιτέρως συγχαίρουμε τις μαθήτριες της Γ τάξης Μυρτώ Κοκκίνη και Γεωργία Δελβενακιώτη, οι οποίες απέσπασαν τιμητική διάκριση και συγκαταλέγονται στους καλύτερους ρήτορες των αγώνων. Συγχαίρουμε επίσης τις καθηγήτριες που είναι υπεύθυνες της ρητορικής ομάδας του σχολείου, κ. Ανδρουλάκη Αθηνά και κ. Γιανναδάκη Τζένη. Ιδιαίτερα  ευχαριστούμε την κ. Ανδρουλάκη, που ανέλαβε μόνη της τον συντονισμό και την υποστήριξη και των 4 ομάδων την ημέρα των αγώνων, καθώς και τους συναδέλφους κ. Φουρνιώτη Δημήτρη και κ. Γουλιαρμή Παύλο για την τεχνική υποστήριξη.

Μπράβο σε όλα τα παιδιά για το υψηλό τους επίπεδο! Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στις διοργανώσεις ρητορικής που ακολουθούν.