Το δίκτυο «Εθελοντισμός και Αλληλεγγύη» του 3ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου, του 1ου ΓΕΛ Αγίου Νικολάου, του 2ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου και του Γυμνασίου Κριτσάς,

με τη στήριξη του 1ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου, του 2ου ΓΕΛ και του ΕΠΑΛ Αγίου Νικολάου, οργανώνει εθελοντική αιμοδοσία σε κατάλληλα διαμορφωμένη αίθουσα του 3ου Γυμνασίου, με τη συνεργασία του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, το Σάββατο 7 Μαΐου και ώρα 9.30 πμ έως 1.30 μμ. Η αιμοδοσία θα συνεχιστεί και πέρα του ωραρίου σε περίπτωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς, γονείς μαθητών, εθελοντές αιμοδότες και μαθητές άνω των 17 ετών (με υπεύθυνη δήλωση-συναίνεση κηδεμόνα και επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας) να συμπράξουν σε αυτή τη δράση που αποσκοπεί στην ενεργή ευαισθητοποίηση της σχολικής κοινότητας σε θέματα κοινωνικών αναγκών. Η έμπρακτη προσφορά και συγκεκριμένα μία πολύτιμη προσφορά ζωής δίνει το σημαντικότερο μάθημα στους μαθητές μας, τους μελλοντικούς πολίτες.

Για την καλύτερη οργάνωση της δράσης θα ήταν καλό να δηλωθεί η συμμετοχή στο μέιλ: mail@3gym-ag-nikol.las.sch.gr ή στο τηλέφωνο: 6986990017, με μήνυμα ή μέσω viber μέχρι την Πέμπτη 5 Μαΐου το μεσημέρι.