Πρόσκληση για Festival Graffiti & Μουσικών Εκδηλώσεων

Το 1ο Ημερήσιο ΕΠΑ.Λ. Αγίου Νικολάου πρόκειται να διοργανώσει

Φεστιβάλ Graffiti και Μουσικές Εκδηλώσεις στον προαύλιο χώρο του σχολείου στις 6-7/05/2022 στα πλαίσια Δράσεων του Προγράμματος «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ.».
Καλούμε όλους τους μαθητές, που φοιτούν στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση των σχολείων του Δήμου Αγίου Νικολάου να δηλώσουν ελεύθερα τη συμμετοχή τους. Σκοπός είναι να εκφράσουν και να αναδείξουν τα ταλέντα τους, μουσικά ή καλλιτεχνικά, και να ομορφύνουν με τη διάθεσή τους το σχολικό περιβάλλον δίνοντας μια νότα χαράς και αισιοδοξίας.
Θα χαρούμε να φιλοξενήσουμε εφηβικές μουσικές μπάντες οι οποίες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη «δουλειά» τους και να διασκεδάσουν τους συμμαθητές τους, όπως επίσης και τους καλλιτέχνες οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να «αφήσουν το στίγμα τους» στο σχολείο μας μέσα από την τέχνη του Graffiti.
Παρακαλούμε να ενημερωθούν άμεσα όλοι οι ενδιαφερόμενοι μαθητές ώστε να επικοινωνήσουν με το σχολείο μας και να προσέλθουν έγκαιρα για μία πρώτη συνάντηση, την εβδομάδα 28/03/2022 – 01/04/2022, προκειμένου να συζητήσουμε τον τρόπο διεξαγωγής του Φεστιβάλ καθώς και τα υλικά-μέσα που θα χρειαστούν για την πραγματοποίησή του.
Σημαντική Διευκρίνιση: Κατά το Φεστιβάλ Graffiti, απαγορεύονται οι «υπογραφές-μονογραφές», ονόματα, συνθήματα (γενικά), βωμολοχίες, κλπ.
Τρόποι επικοινωνίας με το σχολείο μας:
– Τηλέφωνο: 28410-25978
– E-mail: mail@1epal-ag-nikol.las.sch.gr
– Απευθείας επικοινωνία των σχολείων με το 1ο Ημερήσιο ΕΠΑ.Λ. Αγίου Νικολάου εφόσον έχουν δημιουργήσει σχετική λίστα ενδιαφέροντος με τα ονόματα-στοιχεία των μαθητών.
– Συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd8ygnuEcNnawco0lRxh2GOeJw8b0X9ZsQDMtFZ_WnXmzkw5Q/viewform
Σημείωση: Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά του Covid-19 καθ’ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ.
Με εκτίμηση
1ο Ημερήσιο ΕΠΑ.Λ. Αγίου Νικολάου