Την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021 από 10.15 έως 11.30 π.μ πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας συνάντηση εργασίας του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου κ. Αθανάσιου Κατσαγκόλη,

της Προϊσταμένης Εκπαιδευτικών Θεμάτων της ΔΔΕ Λασιθίου κ. Δέσποινας Δρετάκη και του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου. Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσαν αφενός η ενημέρωση των διδασκόντων για τις ενέργειες της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης το τρέχον σχολικό έτος και αφετέρου η συζήτηση των προβλημάτων και των θεμάτων που απασχολούν τους διδάσκοντες. 

Η συνάντηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της επικοινωνίας του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με τους εκπαιδευτικούς των σχολείων και λειτούργησε συμπληρωματικά με τις μηνιαίες συναντήσεις του με τους διευθυντές, καθώς και με τη συνεδρίαση με εκπροσώπους των 15μελών μαθητικών συμβουλίων και των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων όλων των σχολείων του νομού, η οποία πραγματοποιήθηκε στις αρχές Νοεμβρίου.

Με τις συναντήσεις αυτές, που επιχειρούνται για πρώτη φορά από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο νομό μας, αισιοδοξούμε ότι θα τεθούν οι βάσεις για απρόσκοπτη και αποτελεσματική επικοινωνία με όλα τα μέλη της σχολικής κοινότητας, με στόχο να ακουστούν και να συζητηθούν πιθανά προβλήματα και να καταστεί με τον τρόπο αυτό ευκολότερη η αντιμετώπισή τους.