Εργαστήριο “Δημιούργησε την επιχείρησή σου σε εννέα βήματα”

Στο πλαίσιο του 10ου Μαθητικού Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας (www.digifest.info και ira.digifest.info), θα διεξαχθεί εργαστήριο για παιδιά 12 ετών

και άνω με τίτλο «Δημιούργησε την επιχείρησή σου σε εννέα βήματα» και εισηγητές τους Δρ. Βασσάκη Κωνσταντίνο, Co-Founder Bizrupt και Δρ. Βουζαξάκη Γιώργο, οικονομολόγο Εκπαιδευτικό Β’θμιας.

Οι μαθητές/τριες που θα συμμετέχουν θα μπορέσουν, μέσα από εννέα απλά βήματα, να καταγράψουν μια επιχειρηματική τους ιδέα και να δημιουργήσουν τον πρώτο τους επιχειρηματικό καμβά!

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές/τριες Γυμνασίου – Λυκείου που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες σχετικά με την επιχείρηση και την επιχειρηματική διαδικασία. Ανεξάρτητα από τον τομέα σπουδών που θέλει να ακολουθήσει ένας μαθητής/ μία μαθήτρια (πληροφορική, διοίκηση επιχειρήσεων και οικονομικά, πολυτεχνικές σχολές, νομική, ιατρική, κλπ.), η συμμετοχή του/της στο εργαστήριο βοηθά στην καλύτερη κατανόηση του επιχειρηματικού κόσμου, καθώς και στη διερεύνηση των δυνατοτήτων του/της ως μελλοντικό στέλεχος μίας επιχείρησης, οργανισμού ή δημιουργού μιας νέας επιχειρηματικής δραστηριότητας!

Προϋποθέτει απαραιτήτως την εγγραφή του μαθητή/ της μαθήτριας στη φόρμα:

https://forms.gle/9CfUdYeELEx1B8Wb7 Επικοινωνία: info@digifest.info, ira@digifest.info

AnA

έως και 15 Απριλίου 2021 (αν πρόκειται για μαθητή/-τρια κάτω των 15 ετών η δήλωση γίνεται από έναν γονέα / κηδεμόνα). Οι συμμετέχοντες θα λάβουν σύνδεσμο για το διαδικτυακό δωμάτιο της εκδήλωσης μία ημέρα πριν την πραγματοποίησή της, στο email που δήλωσαν.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, το Σάββατο 17 Απριλίου 2021 και ώρα 15:00-17:00.

Στους συμμετέχοντες μαθητές θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Παρακαλούνται οι κ.κ. Διευθυντές των Σχολείων σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς Πληροφορικής και Οικονομίας να ενημερώσουν όλους τους μαθητές και τους γονείς τους και να συνδράμουν στην υποβολή της αίτησής τους, όπου αυτό είναι απαραίτητο.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

Πανσεληνάς Γεώργιος, Εκπαιδευτικός Πληροφορικής, Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου Πληροφορικής Κρήτης (Συντονιστής Πανελλήνιου Φεστιβάλ)