Εικονική κινητικότητα στο Παλέρμο στο πλαίσιο του προγράμματος Europia τελείωσε χθες. Ωραίες ιδέες για ένα πιο βιώσιμο σχολείο, ήρθαν από τους δικούς μας και άλλους ′′ φιλοξενούμενους ′′ μαθητές. Εξαιρετική η παρουσία του μαγευτικού  Cristoforo Fiorentza, που έκανε όλη την Ευρώπη να τραγουδήσει το Volare από τον Domenico Modugno, σε ένα συναρπαστικό ′′μάθημα τραγουδιού “!

Cettina Catalano, ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

 

Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία. Γνωρίσαμε τις απαιτήσεις και τη διοργάνωση των προγραμμάτων Εrasmus. Eίχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε άλλα παιδιά και απέκτησα έναν καινούριο φίλο στην Ρουμανία! Επίσης, κάναμε τα πρώτο μας βήμα στη μαγειρική, φτιάχνοντας ένα υπέροχο ιταλικό σουφλέ!!! Ανυπομονώ πολύ για τις επόμενες δράσεις μας

Μύρωνας Χαλκιαδάκης

 

Ήταν και θα είναι μια πολύ ωραία εμπειρία. Γνωρίσαμε παιδιά και καθηγητές από άλλες χώρες. Τέτοιες ευκαιρίες είναι καλό να τις αρπάζεις από την πρώτη στιγμή και επίσης χαίρομαι που η τελευταία μου χρονιά στο γυμνάσιο γέμισε με δημιουργικότητα και πολλές εμπειρίες

 Ανθούλα Αμαριωτάκη

 

Σας ευχαριστούμε πολύ που μας δώσατε την δυνατότητα να συμμετέχουμε σε αυτό το πρόγραμμα. Περάσαμε τέλεια, γελάσαμε, κάναμε πράγματα πρωτόγνωρα για εμάς αλλά πάνω από όλα το διασκεδάσαμε . Γνωρίσαμε νέους φίλους και εξασκήσαμε την αγγλική γλώσσα. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία, σας ευχαριστούμε πολύ.

Φωτεινή Ζερβαντωνάκη

 

Για όλους μας, θα είναι μια εμπειρία που θα θέλαμε να ζήσουμε ξανά και ξανά. Οι δραστηριότητες που κάναμε ήταν απερίγραπτες. Μπορεί να μην τις κάναμε από κοντά, αλλά καταφέραμε να μάθουμε πράγματα και να γνωρίσουμε υπέροχους δασκάλους και παιδιά! Όλοι οι άνθρωποι είναι ευγενικοί  και συνέχεια χαμογελαστοί, που αυτό είναι το πιο ωραίο πράγμα!! Eίμαι πολύ χαρούμενη που έγιναν όλα αυτά. Σας ευχαριστούμε πολύ, μακάρι στο μέλλον να ξανά έχουμε μια τέτοια ευκαιρία.

Κατερίνα Μπακάλη

 

Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων στους καθηγητές του σχολείου μας, που έδωσαν την ευκαιρία σε μένα αλλά και στους συμμαθητές μου να συμμετέχουμε σε αυτό το μοναδικό πρόγραμμα. Αποκτήσαμε εμπειρίες, γνωριστήκαμε με συνομήλικούς μας από άλλες χώρες και περάσαμε ποιοτικό χρόνο κατά τη διάρκεια αυτών των τριών ημερών. Σας ευχαριστούμε!!!

Μαρία Γκρίτζια

 

Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία που θα μου μείνει αξέχαστη! Γνωρίσαμε διαφορετικούς πολιτισμούς μάθαμε διαφορά πράγματα για τον καθένα, επιπλέον γνωρίσαμε παιδιά κοντά στην ηλικία μας από κάθε μία χώρα και κάναμε διασκεδαστικές δραστηριότητες. Πέρασα πολύ όμορφα αυτές τις τρεις ημέρες και σας ευχαριστώ πολύ που μου δώσατε αυτήν την ευκαιρία!!

Κατερίνα Χαραλαμπάκη


ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΥΘΥΝΩΝ
Η υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την παραγωγή της παρούσας [έκδοσης, ιστοσελίδας, ταινίας κλπ] δεν συνιστά αποδοχή του περιεχομένου, το οποίο αντανακλά τις απόψεις μόνον των δημιουργών, και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε χρήση των πληροφοριών που εμπεριέχονται σε αυτό”.