Από το 2ο Γυμνάσιο Αγίου Νικολάου προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στο διάστημα 7-9 Δεκεμβρίου 2018 μετάβαση ομάδας μαθητών και εκπαιδευτικών στην Αθήνα, προκειμένου να παρευρεθούν σε τελετή βράβευσης του σχολείου.

 

Για τις ανάγκες της μετάβασης ζητάμε:

  • Εισιτήρια πλοίου (με καμπίνα) προς και από Πειραιά (αναχώρηση την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου και επιστροφή την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου)
  • 1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο της Αθήνας σε κοντινή απόσταση από το Ωδείο Αθηνών (Βασιλέως Γεωργίου Β 17-19 και Ρηγίλλης). Είναι επιθυμητό η πρόσβαση στο Ωδείο να μπορεί να γίνει με τα πόδια.

 

Αριθμός συμμετεχόντων: 4 μαθήτριες και 2 καθηγήτριες

 

Παρακαλούνται οι τουριστικοί πράκτορες που έχουν τα νόμιμα προσόντα, να υποβάλουν τις προσφορές τους, μαζί με την άδεια λειτουργίας τους, στο Γραφείο του Σχολείου σε κλειστό φάκελο ή ηλεκτρονικά με κλειδωμένη προσφορά, μέχρι την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου, στις 11 το πρωί.

 

Κάθε προσφορά θα πρέπει να περιλαμβάνει:

Α)             Υποχρεωτική ασφάλιση ευθύνης διοργανωτή σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Β) Υπεύθυνη δήλωση ότι το γραφείο που υποβάλλει την προσφορά διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.

Γ)             Το συνολικό κόστος της επίσκεψης και την επιβάρυνση ανά μαθητή.

 

Διευκρινίζεται ότι η εξόφληση του ποσού θα γίνει ως εξής: 80% 10 μέρες πριν την αναχώρηση και 20% αμέσως μετά την επιστροφή.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στο Σχολείο, στο τηλέφωνο 28410-24586, τις εργάσιμες ημέρες, από 09.30πμ. ως 13.30μμ.

 

Η Διευθύντρια

Τουτουδάκη Μαρίνα

Leave a Comment