Έκθεση ζωγραφικής

Από 24 έως 31 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Πινακοθήκη έκθεση έργων ζωγραφικής που φιλοτέχνησαν μαθητές/τριές μας στο μάθημα των εικαστικών αλλά και στα απογευματινά μαθήματα ελεύθερου σχεδίου που πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη στο σχολείο μας. Τα έργα των μαθητών/τριών μας είναι εμπνευσμένα από το πρόγραμμα Erasmus που υλοποιεί το σχολείο μας, με τίτλο: School libraries promoting readers, values, literacies, skills and inclusion.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το 1ο Γυμνάσιο και με τη στήριξη των Συλλόγων Γονέων/ Κηδεμόνων των δύο σχολείων.

Ευχαριστούμε θερμά και συγχαίρουμε τον υπεύθυνο της δράσης κ. Τάσο Στρατουδάκη, Εικαστικό, υπεύθυνο του μαθήματος των Καλλιτεχνικών και του Ομίλου Ελευθέρου Σχεδίου του σχολείου, για τη διοργάνωση της έκθεσης. Ευχαριστούμε, επίσης, το 1ο Γυμνάσιο για τη συνεργασία καθώς και τους Συλλόγους Γονέων των δύο σχολείων για τη στήριξη. Συγχαίρουμε, τέλος, τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας, που συμμετείχαν σε αυτή την όμορφη δράση, η οποία έφερε όλους μας πιο κοντά με τον θαυμαστό κόσμο της Τέχνης!


ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΥΘΥΝΩΝ
Η υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την παραγωγή της παρούσας [έκδοσης, ιστοσελίδας, ταινίας κλπ] δεν συνιστά αποδοχή του περιεχομένου, το οποίο αντανακλά τις απόψεις μόνον των δημιουργών, και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε χρήση των πληροφοριών που εμπεριέχονται σε αυτό”.