Με ιδιαίτερη  χαρά η Εκπαιδευτική Αναγέννηση προσκαλεί και φέτος εσάς και τους μαθητές σας

να συμμετάσχετε στον 4ο Διαγωνισμό Γρίφων Μαθηματικών και Λογικής που διοργανώνεται στο Σχολείο μας στις 2 Απριλίου 2022 με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (αρ. έγκρισης 142695/Δ2/08-11-2021) και έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας. 

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου που  θέλουν να εξασκήσουν τη μαθηματική και λογική τους σκέψη και να δοκιμαστούν στην επίλυση απλών και σύνθετων γρίφων. 

Οι μαθητές διαγωνίζονται ανά βαθμίδα (Γυμνάσιο & Λύκειο) σε ομάδες των τριών. Σε περίπτωση που ο αριθμός των συμμετοχών ξεπεράσει τον προβλεπόμενο, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Δεν υπάρχει κόστος εγγραφής για τους μαθητές που θα συμμετάσχουν, θα δοθούν δε σε όλους βεβαιώσεις συμμετοχής. 

Συνημμένα σας αποστέλλουμε το ενδεικτικό πρόγραμμα, την αίτηση συμμετοχής και τους κανόνες του διαγωνισμού. Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό καθώς και ενδεικτικά θέματα προηγούμενων διαγωνισμών μπορείτε να αναζητήσετε στην ιστοσελίδα μας 

 https://anagennisi.edu.gr/diagonismos-grifwn-mathimatikwn-kai-logikis/ 

Ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονικά εγγραφή στον διαγωνισμό.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdEtYdD-ggicEuY01m6ytuvf4uUwbKinWDsPf52A5b5AIxaMw/viewform 

Καταληκτική ημερομηνία για τις δηλώσεις συμμετοχής είναι η Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022.
 
Ευνόητο είναι ότι ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την αντιμετώπιση των επιδημιολογικών
κινδύνων, λαμβάνοντας υπόψη τις σχετικές οδηγίες της πολιτείας και των υγειονομικών οργάνων για την αντιμετώπισης της επιδημικής κρίσης. 

Σας περιμένουμε να παίξουμε με τα Μαθηματικά! 

Η Οργανωτική Επιτροπή 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ  ΕΓΓΡΑΦΑ-ΕΝΤΥΠΑ