Την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2025 πραγματοποιήθηκε στην πλατεία του Αγίου Νικολάου, για 20ή συνεχόμενη χρονιά, η καθιερωμένη «Ημέρα της Αγάπης», μια γιορτή αφιερωμένη στην αλληλεγγύη, την προσφορά και τον άνθρωπο.
Το σχολείο μας συμμετείχε ενεργά σε αυτή τη σημαντική δράση, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς και κοινωνικής ευαισθητοποίησης. Οι μαθητές και οι μαθήτριές μας, με τον συντονισμό και τη στήριξη των εκπαιδευτικών τους, ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στο κάλεσμα της ημέρας. Παρουσίασαν ένα όμορφο και ζωντανό χορευτικό δρώμενο, ενώ παράλληλα κατασκεύασαν και προσέφεραν με αγάπη χειροποίητες δημιουργίες και γευστικές λιχουδιές.
Το αίσθημα του «προσφέρειν» ήταν διάχυτο καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, με τους μαθητές μας να συμμετέχουν με χαμόγελο, συνεργασία και δημιουργικότητα, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην επιτυχία της ημέρας.
Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στο 15μελές μαθητικό συμβούλιο, στους μαθητές και τις μαθήτριες, στους γονείς καθώς και στους/στις εκπαιδευτικούς του σχολείου μας, οι οποίοι με τη σημαντική συνδρομή και τη στήριξή τους συνέβαλαν στην παροχή βοήθειας σε μαθητές του Δήμου μας που αντιμετωπίζουν σοβαρές ανάγκες.
Τέτοιες δράσεις αποτελούν ζωντανό παράδειγμα των αξιών που καλλιεργούμε στο σχολείο μας: την αλληλεγγύη, τον σεβασμό και την αγάπη προς τον συνάνθρωπο.









