Την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου εγκαινιάσαμε στο σχολείο μας τη συνεργασία με Πολυδύναμο Κέντρο ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ με έδρα τον Άγιο Νικόλαο,

το μεγαλύτερο δίκτυο υπηρεσιών απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης στη χώρα μας.Το «Πολυδύναμο Κέντρο Περιφέρειας Κρήτης, με έδρα τον Άγιο Νικόλαο» με Κωδικό (MIS 5045591) είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτη» 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ)

Οι υπεύθυνες του ΚΕΘΕΑ Λασιθίου κ. Μαριλένα Χατζάκη και κ.Βίκυ Κατσιδώνη θα πραγματοποιήσουν 3 δίωρες παρεμβάσεις, μία για κάθε τμήμα της Γ τάξης, οι οποίες εντάσσονται στο πλαίσιο του νέου μαθήματος “Εργαστήρια Δεξιοτήτων” και αφορούν τους εθισμούς στην εφηβική ηλικία. Παράλληλα θα πραγματοποιήσουν ισάριθμες δράσεις επιμόρφωσης και των εκπαιδευτικών του σχολείου, σε εξωδιδακτικό χρόνο.

Στο πλαίσιο αυτό σήμερα οι μαθητές και οι μαθήτριες του τμήματος Γ3 παρακολούθησαν με προσοχή και συμμετείχαν με ενθουσιασμό στις βιωματικές δράσεις.

Ευχαριστούμε πολύ την κ. Χατζάκη και την κ. Κατσιδώνη για τον όμορφο τρόπο που προσέγγισαν τα παιδιά και τις πολύ σημαντικές βιωματικές γνώσεις που τους πρόσφεραν!