Θα ήθελα να παρακαλέσω τους γονείς της Α Γυμνασίου

να φτιάξουν ένα gmail στα παιδιά, αν δεν έχουν, και να μου το στειλουν στο mail: ntoutoudakis@gmail.com. Στη διεύθυνση που θα φτιάξετε να μπορεί κάποιος να αναγνωρίσει το όνομα και το επίθετο του μαθητή.

Η δημιουργία του παραπάνω mail ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ. Θεωρώ όμως ότι είναι σημαντική, γιατί έτσι θα μπορούν να συμπληρώνουν τη φόρμα με τις ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, που θα δίνονται σε κάθε μάθημα. Το ερωτηματολόγιο θα διορθώνεται αυτόματα και έτσι θα μπορεί το παιδί να δει τα λάθη του αλλά ταυτόχρονα θα μπορώ να τα δω και εγώ, ώστε να προσαρμόζω το μάθημα σε σημεία που δεν έχουν καταλάβει τα παιδιά.

Η παραπάνω συμπλήρωση των ερωτήσεων ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και ΔΕΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ.

 

Σε κάθε μάθημα θα δίνεται μέσα από το eclass ένας σύνδεσμος που θα μπορείτε να βλέπετε την παρουσίαση του μαθήματος και ένας σύνδεσμος με τις ερωτήσεις που περιγράψαμε παραπάνω. Ακόμα θα μπορείτε να βλέπετε μέσα από το βίντεο ή από ανάρτηση στο eclass τις εργασίες που θα έχει το παιδί και πότε θα εξεταστεί με τεστ ή διαγώνισμα.

Οι βαθμοί των γραπτών θα ανακοινώνονται με προσωπικό μήνυμα για κάθε μαθητή μέσα από το eclass ή το gmail και έτσι θα μπορείτε να ενημερώνεστε και εσείς.

 

ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ Α1 ΚΑΙ Α3

 

Τουτουδάκης Νίκος

Φυσικός